Skip to main content

Mini curs GRATUIT

Introducere în Huna

O viață conectată cu sinele personal. Poţi să îți imaginezi asta?

Acum vezi lucrurile diferit, însă, odată ce simți energia practicii Huna, vei fi permanent conectat la sursa de energie și îndrumare ca să-ți atingi obiectivele. Huna este un nou mod de a trăi viața, te ajută să înțelegi mai bine ce se întâmplă cu energia din jurul tău, cum o poți modela și folosi ca să manifești fiecare gând.

Deși Huna este o descoperire modernă, are o vechime de peste 35.000 de ani. Huna este eticheta modernă a unei culturi Hawaiiene străvechi – una dintre primele învățături ale omenirii. Este probabil cea mai veche artă și știință a dezvoltării spirituale și vindecării.

Huna a fost cunoscută inițial ca „Ho’omana”. „Ho’o” înseamnă „a face” iar „Mana” înseamnă „energia vieții”. Deci „Ho’omana” înseamnă „a crea energia vieții”.

Ce înveți din acest mini-curs gratuit?

  • Istoria insulelor Hawaii
  • Ce este huna și care este însemnătatea acestei filozofii
  • Ce este Ho’omana și care este însemnătatea acesteia
  • Vei afla ce e MANA: de ce mai este numită și ,,energia vieții” și cum poți să o folosești pentru a obține echilibrul de care ai nevoie.
  • Te conectezi mai mult cu cine ești de fapt, devii cu adevărat conștient de o lume cu totul nouă în jurul tău.
  • De ce este importantă respirația
  • Principii sănătoase după care îți poți ghida viața
  • Ce să meditezi, câte feluri de meditație se cunosc, ce feluri de meditație se practică în Huna – meditația este una dintre cele mai străvechi mod cunoscute de om pentru transformarea în bine a stării mentale, a condiției fizice și a mediului exterior.
  • Vei practica respirația Huna
  • Vei experimenta o meditație ghidată puternică – meditația Hiolani, ce provine din Huna – ce activează glanda pineală, astfel conexiunea ta cu sursa se va putea face mult mai rapid

Cum se desfășoară acest mini-curs

Primul pas este să completezi formularul de înscriere de mai jos. După care, vei primi 3 email-uri ce conțin fișiere audio a câte aproximativ 20 de minute pe care Gina Veveriță le-a pregătit pentru tine. Vei găsi emailurile în căsuța ta de email o dată la 2 zile, începând cu ziua în care te înscrii.

Ai doar un singur pas de făcut 

Sunt Gina Veveriță, iar cu 9 ani în urmă, am fost atrasă spre o nouă călătorie a dezvoltării mele personale, în Hawaii. Aceste insule mirifice dețin secretul unei vieți trăite în conexiune cu Puterea Superioară – învățătura străveche Huna.

Când am descoperit Huna am simțit ca sunt mai aproape de adevărul personal. Inițierea în această practică a fost o poartă prin care m-am conectat cu linia descendenților….o activare a capacității de a folosi simbolurile și energia.

De când am integrat Huna în viața mea, gândirea mea e mai clară, se bazează pe principiile atât de simple și, totuși, profunde ale Huna. Îmi aliniez vibrația imediat ce conștientizez că e necesar. Orice gând se manifesta aproape instantaneu. Fac totul cu integritate, cu dragoste păstrându-mi granițele personale.