Skip to main content

ReTreat Huna

Principii și practici străvechi

pentru conectarea la forța vitală a vieții

29 Mai – 02 Iunie 2024

Cere detalii

Un retreat unic în România, unde vei explora vechile principii și tehnici Huna pentru a-ți (re)descoperi puterea interioară și a te conecta cu esența vieții. Înțelepciunea ancestrală Hawaiiană ne învață să trăim în armonie cu noi înșine, cu ceilalți și cu natura înconjurătoare.

Treci prin viață sau trăiești viața? Ești captiv(ă) în vârtejul vieții moderne, deconectat(ă) de la emoțiile și trăirile tale autentice? Ritmul agitat al vieții moderne te-a determinat să îți ignori intuiția, să ignori vocea interioară și să funcționezi pe pilot automat, 24/7?

Oare nu ești pe cale să te pierzi pe tine, cel autentic, în toată această alergătură? Viața pare să fie contracronometru, mereu în goana după validarea exterioară, banii, sarcinile bifate pe o listă. Accentul pare să fie pus pe bunuri materiale, pe cel mai nou și cel mai tare device de pe piață, mașini, genți de firmă.

Dacă te oprești pentru un moment și reflectezi, ce rezultat obții? Cât de împlinit(ă) te simți? Nu ai sentimentul că, parcă mai lipsește ceva? Este posibil ca toate acestea doar să te îndepărteze de sensul adevărat al vieții? Să te lase cu o viață trăită fără sens, în tristețe și nemulțumire? 

Ai ajuns să îți pui întrebări profunde: „Ce fac eu cu viața mea?”, „Despre ce este viața?”, „Încotro mă îndrept?”, „Cum știu că îmi trăiesc viața în armonie?”, dar răspunsurile nu au venit? 

Cu siguranță, aceste răspunsuri sunt mult mai complexe de 2 rânduri, și nu se găsesc în era modernă a tehnologiei – ChatGPT nu știe tot. Chiar dacă există cărți, filme, exerciții și aplicații care promit să calmeze mintea, ele se axează mai mult pe tratarea „simptomelor”, nu pe identificarea cauzelor profunde.

Adevăratul răspuns se găsește în practici străvechi, care au fost pierdute în ritmul vieții secolului XXI. Huna reprezintă eticheta modernă a unei culturi hawaiiene străvechi – o învățătură ancestrală a omenirii. Huna ne dezvăluie una dintre cele mai vechi arte și științe ale dezvoltării spirituale și vindecării.

Inițial cunoscută ca „Ho’omana”, Huna înseamnă „a face” (Ho’o) și „energia vieții” (Mana). Astfel, „Ho’omana” înseamnă „a crea energia vieții”. Prin aceste practici străvechi, descoperim cum să ne conectăm cu energia vieții, să ne regăsim sensul interior și să ne vindecăm sufletul.

La ReTreat Huna, vei avea ocazia să explorezi adâncurile acestei înțelepciuni străvechi, să redescoperi puterea vitală a ființei tale și să te conectezi cu propria ta esență autentică. Hai să descoperim împreună tainele Huna și să creăm o viață trăită cu adevărat în armonie și bucurie.

Ce vei experimenta

Timp de 5 zile, vei imersa într-o călătorie captivantă de autocunoaștere și transformare. Sub îndrumare experimentată, vei dobândi instrumente valoroase pentru echilibrarea energiilor, eliberarea emoțiilor refulate, înțelegerea tiparelor de gândire, astfel încât să creezi o conexiune profund autentică cu tine și cu energia vitală a vieții. 

  • Meditații și practici pentru a-ți elibera potențialul interior
  • Ritualuri și ceremonii Hawaiiene străvechi
  • Grupuri de discuții și sesiuni interactive pentru a explora în profunzime principiile Huna
  • Relaxare și reconectare cu tine însuți într-o locație specială și liniștită

De ce să participi

Dacă simți că este timpul să pășești pe un drum de transformare profundă, alege ReTreat Huna. Această practică ancestrală deschide ușile către o înțelegere unică asupra vieții și îți oferă oportunitatea de a explora noi dimensiuni ale existenței tale. Indiferent dacă ești la începutul acestei călătorii, sau ai mai explorat învățăturile Huna, aceste 5 zile sunt următorul pas firesc în găsirea răspunsurilor profunde pe care le ai. 

Cu fiecare moment petrecut în acest ReTreat, vei aduce mai multă claritate în viața ta, eliberându-te de blocaje și limitări. Vei fi chemat(ă) să pășești dincolo de limitele cunoscute și să explorezi adâncurile sinelui tău. 

Vei învăța cum să aduci claritate în viața ta, să echilibrezi energiile interioare, să armonizezi interiorul cu exteriorul tău, să eliberezi blocajele ce împiedică fluxul natural al vieții tale. 

“Când am descoperit Huna am simțit ca sunt mai aproape de adevărul personal. Inițierea în această practică a fost o poartă prin care m-am conectat cu linia descendenților… o activare a capacității de a folosi simbolurile și energia.

De când am integrat Huna în viața mea, gândirea mea e mai clară, se bazează pe principiile atât de simple și, totuși, profunde ale Huna. Îmi aliniez vibrația imediat ce conștientizez că e necesar. Orice gând se manifesta aproape instantaneu. Fac totul cu integritate, cu dragoste păstrându-mi granițele personale.”

~ Gina Veveriță

Programul ReTreat-ului

29 Mai – 02 Iunie

08.00 – 09.00  Meditație
09.00 -10.00    Mic dejun
10:00 – 13.00    Sesiune I
13.00 – 14.00    Prânz
14:00 – 18.30    Sesiune II

Ziua 1

Care este instrumentul prin care se creează conștiința

Mai întâi NOA, apoi NOHO

Huna și învățăturile spirituale

Conținut respins, reprimat și evitat. Identificări false

Corespondențe Huna

Ziua 2

Legea de bază a unui Kahuna

Avem trei Minți și patru corpuri

De ce facem chanting?

Respirația Ha

Meditația Hakalau

Meditația Luminii

Ziua 3

Directivele primare ale UNIHIPILI

Directivele primare AMAKUA

Codul Hawaiian al iertării

Ho’o ponopono – Proces

Ho’o ponopono – Vindecare

Ziua 4

Simboluri în Huna, semnificație, activare

Inițiere în simboluri

Deblocarea chakre prin simboluri Huna

Conectarea cu Sinele Superior

Ziua 5

Cele 5 elemente

Care este legătura corpului uman cu cele 5 elemente: Apa, Aer, Foc, Pământ, Ether

Vindecare cu cele 5 elemente

Respirația porilor

Ritualuri Huna

Te invităm să te alături acestei călătorii unice către vitalitatea interioară și conectarea profundă cu forța vieții. Completează formularul nostru de înscriere pentru a rezerva locul.

Înscrie-te

Ghidul tău în această călătorie este Gina Veveriță, Inițiat în Huna, Master Trainer în NLP, Trainer TLT®, Coaching și Hipnoză.

„Aș începe prin a îți spune că, tot ceea ce se întâmplă aici, în acest site, este despre tine, nu despre mine. Este mai degrabă despre cum și cu ce pot eu să contribui la evoluția ta.

Poate e mai important pentru tine, cel ce citești acum, să afli ce a făcut NLP, această artă în știință, cum îmi place mie să spun, pentru mine, cum m-a transformat, cine am devenit. Ce m-a făcut să merg mai departe, și cât de minunat este să-ți asumi, să dai mai departe.

Pentru că asta facem, dăm mai departe, conștient sau inconștient, ca părinți, mentori, profesori, antreprenori…Ei și acum vine responsabilitatea. Să-ți asumi să dai mai departe din ceea ce faci, nu doar din ceea ce știi. Pentru ca atunci când doar știi, nu mai poți adăuga nimic.

Pot să vă mai spun, că sunt aici pentru că îmi place să învăț, să mă implic, să-mi forțez limitele, pe ale mele și pe ale celorlalți.

Cu un istoric de jucătoare de șah de performanță, pregătire de inginer, iar din 1995 un salt uriaș în antreprenoriat, viața mea era orientată pe planificări, calcule, cifre și logică. Așadar cu o educație în care trebuie să pui totul la îndoială, am început această călătorie în 2008, doar ca să verific și să-mi confirm ce nu este în regulă, cu acest NLP.

Rezultatul a fost că, parcă m-aș fi născut pentru prima oară. M-am trezit la viață. Și o mare parte dintre cei care au trăit această experiență spun la fel, că “Există viață înainte și după NLP.” Masterul, Trainerul, știind că există, m-au atras ca un magnet. Iar nivelul de Master Trainer, după cinci ani de muncă, a venit să-mi arate că sunt abia la început. Să numim această călătorie, viață?

Pot să te asigur că sunt aici, doar ca să te ghidez să faci pași majori în dezvoltarea ta, să te definești ca persoană, să evoluezi în siguranță. Sunt aici ca să-ți transmit cu fermitate, feedback-ul pe care am competența să-l ofer, și asta pentru că, am ales să-mi măsor rezultatele prin rezultatele oamenilor pe care îi întâlnesc.”

Locaţia ReTreat-ului

📍Complez Art Pănicel– Braşov-Bran

Complex Turistic Pănicel

Complexul se gaseste pe un domeniu de aprox. 70.000 mp, oferind o minunata priveliste asupra Muntilor Bucegi, Piatra Craiului si Postavarul, domeniul reprezentand un loc ideal de refugiu de aglomeratia urbana. Domeniul pe care se afla Panicel nu are vecini apropiati, este imprejmuit si pazit 24h din 24.

Completează formularul şi te vom contacta în maxim 24 de ore

Preţ retreat
1350

*Posibilitate achitare in rate, avans 30% pentru rezervarea locului ferm.


Prețuri cazare: 

340 lei camera tripla/noapte
310 lei camera dubla/noapte
280 lei camera single/noapte

*Prețurile includ mic dejun

După ce vei completa formularul, Gina Veveriță te va contacta telefonic pentru a-ți răspunde la orice nelămurire și pentru a-ți va prezenta opțiunile de plată. Huna este o filozofie, un stil de viață, inspirată dintr-o veche practică spirituală, bazată pe cunoștințe de psihologie umană și de funcționare a diferitelor părți ale personalității umane. Este o cale străveche care este atât de puternică și atât de practică încât funcționează la fel de bine în vremurile moderne ca și în trecutul cețos. 

După ce începi să lucrezi cu tine însuți și aplici tehnicile și principiile HUNA, vei ajunge să manifești fix viața pe care o dorești, să-ți îndeplinești fiecare obiectiv, unul câte unul.

Iar această împlinire nu-ți va mai fi răpită de nicio experiență, nicio pandemie, nicio persoană.

Simt că sunt conectată la o energie incredibilă, de aceea, sunt convinsă că dacă ai ajuns până aici ești pregătit să aprofundezi informațiile pe care ți le-ai însușit ca să trăiești viața în adevăratul sens al cuvântului. Să o trăiești, nu doar să treci prin ea. 

Am pornit încrezătoare în această Călătorie spirituală, iar alături de mine sunt deja alte persoane hotărâte să-și schimbe prezentul pentru a se bucura de un viitor pe măsura obiectivelor lor.

Vii cu noi?

*Completarea acestui formular nu reprezintă decizia ta finală și nu aduce nicio obligativitate din partea ta.

Testimoniale cursanţi

Un Workshop foarte intens, plin de informații calitative. Mi-a adus claritate în ceea ce privește comunicarea dintre cele trei minți și faptul ca MC are liberul arbitru la fel și MSC. Am reluat ieri tot materialul de studiu și am constatat ca simbolul inițiat 4 ( huna 8) este izbitor de asemănător cu amuleta ochiul de deochi. Per total este un Workshop care te împuternicește să trăiești conștient și la cauză în propria viață și Univers.

Alexandra

Eu am avut multe schimbări la nivelul corpului… Energia și relaxarea e la nivel maxim si la nivelul fiecărui organ am simțit mici dureri. Azi am avut o zi din aia fatala la lucru cu 15 clienți pe cap, fiecare cu problema lui, dar după cursul din weekend a fost o zi superbă și ușoară 🙂 …imediat am găsit soluții.

Roxana

Dragi NLP-iști, azi am testat puterea HUNA și am fost plăcut surprinsă să descopăr cât de repede funcționează, deși eram perfect conștientă de puterea ei. I-am trimis fiică-mii primul simbol (plângea după mine că plec, de fapt urla și se tăvălea pe jos la propriu 😅) și a durat vreo 6 min după ceas pană și-a schimbat starea, complet calmă…cu o găină în brațe la poartă…a venit să-și ia ,,la revedere” și că știe că mă întorc repede. În acea secundă i-am trimis Ginei recunoștință pentru ce m-a învățat! Recomand Huna cu Gina, dacă nu ați făcut-o deja!

Virginia

Dacă NLP înseamnă drumul spre cunoașterea de sine, echilibru și decizia de a renunța la toate obstacolele din viața ta, HUNA, înseamnă profunzime, întâlnirea magică cu sinele superior, cu experiența unică a evoluției spirituale. Huna, este conexiunea cu tine și cu cei din jur la alt nivel, cel al conștiinței de sine prin tot ceea ce percepi despre mintea ta, despre liberul arbitru al minții tale, despre sinele superior. Un curs, care pentru mine a deschis orizonturile unei noi lumi interioare.

Carmen

Cursul de Huna pentru mine a adus multă liniște. Extrem de multă liniște. :)) O liniște conștientă. Cunosc prea bine senzația asta de prin concedii sau de prin weekendurile când ieșeam cu familia în natură. Vremurile prezente sunt ceea ce sunt și noi avem de ales- fie suntem flexibili, adaptați, responsabili și stăpâni pe viața noastră fie permitem să ne dăm puterea pe alte mâini și de aici stress, frustrări, insecurității, depresie. Toți avem zile mai bune, zile mai proaste. Eu, pe cele bune le luăm „for granted” iar cele proaste mă destabilizau cam nasol… De cuvântul „echilibru” uitasem de câțiva ani- 3 copii, casă, responsabilități multiple și o mare senzație de copleșire, cam astea mi-erau simptomele. Aveam dificultăți reale în a-mi păstra calmul, mai ales în a doua parte a zilei. Luam decizii care mă autosabotau. Și lista mea e luuungă rău.
Pentru mine a fost fabulos. Realmente am simțit cum am rezolvat un mare „puzzle” din mintea mea…constienta, imbogatita cu asemenea nestemate.🥰

Rebecca

Amazing, înălțător, greu de exprimat în cuvinte, cumva ajungi acolo unde dispar cuvintele, e ceva ce atunci cand îți permiți tu ție să trăiești, cand faci cunoștință cu divinitatea ta și simți că ai putea face Parte dintr-un întreg, atunci cand se face liniște, e minunat. Pentru mine a fost fooooooarte ahhhhha atunci cand am realizat că eu nu cunoșteam iertare cand Gina a spus să fi sincer cu tine…. A fost minunat, mulțumesc tare mult, cum am spus îmi lipsesc cuvintele să pot exprima. Și legătura care se creează în grup, de fiecare dată când cineva exprima ceva era ca și cum vorbeam eu 🙂

Dorina